Kalendar zdravlja

DOBRO POSLOVANJE I POSVEĆENOST RADU – PUT JE USPEHA DOMA ZDRAVLJA KRALJEVO I U 2022.GODIN

Dom zdravlja Kraljevo je u 2022. izuzetno dobro finansijski poslovao. U odnosu na redovna sredstva RFZO prema Domu zdravlja, ostvarili smo 17 208 000 dinara dodatnih sredstava zahvaljujući tome što smo kroz e fakture tj.usluge, opravdali sva sredstva RFZO. Ova dodatna sredstva smo realizovali kroz Anekse ugovora sa RFZO blagovremeno i bez zastoja, rekla je vd direktorke Doma zdravlja Kraljevo, msc.dr Mirjana Krčevinac i ističe:
„Prihod iz sopstvenih sredstava u 2022.godini je za blizu 50 odsto veći u odnosu na prethodnu godinu, tako da smo u toku ove godine u okviru kapitalnih ulaganja ( nabavka medicinske i administrativne oreme) izdvojili oko 1 300 000 dinara iz ovih pomenutih sredtsva, a u 2021. to je iznosilo samo 192 000 dinara. Što se tiče obaveza, naša ustanova nema nikakva dugovanja a po osnovu sredstava RFZO, a u zavisnosti od prenosa sredstava, na koje ne možemo da utičemo, sve obaveze izmirujemo u roku od 45 dasna iako je zakonski rok 90 dana“.
Kažu da je cena uspeha težak rad, posvećenost poslu i odlučnost da pobedimo i damo sve od sebe za zadatak koji nam je bio u rukama. U toku godine na izmaku u rukama smo imali brojne zadatke, ali i odlučnost da ih završimo. Bili smo posvećeni, mnogo smo radili i zato s ponosom mogu da kažem da smo postigli uspeh.
Godinu na izmaku obeležile su brojne značajne donacije i realizovani projekti o čemu smo redovno obaveštavali javnost.
I ove godine smo priredili svečani koktel na kojem smo, zajedno sa našim saradnicima i prijateljima, proslavili uspehe Doma zdravlja Kraljevo uz očekivanje da će naredna 2023.godina biti još uspešnija na zadovoljstvo i zaposlenih i korisnika naših usluga.
Dir

 

Dom Zdravlja Kraljevo © 2020