Календар здравља

ДОБРО ПОСЛОВАЊЕ И ПОСВЕЋЕНОСТ РАДУ – ПУТ ЈЕ УСПЕХА ДОМА ЗДРАВЉА КРАЉЕВО И У 2022.ГОДИН

Дом здравља Краљево је у 2022. изузетно добро финансијски пословао. У односу на редовна средства РФЗО према Дому здравља, остварили смо 17 208 000 динара додатних средстава захваљујући томе што смо кроз е фактуре тј.услуге, оправдали сва средства РФЗО. Ова додатна средства смо реализовали кроз Анексе уговора са РФЗО благовремено и без застоја, рекла је вд директорке Дома здравља Краљево, мсц.др Мирјана Крчевинац и истиче:
„Приход из сопствених средстава у 2022.години је за близу 50 одсто већи у односу на претходну годину, тако да смо у току ове године у оквиру капиталних улагања ( набавка медицинске и административне ореме) издвојили око 1 300 000 динара из ових поменутих средтсва, а у 2021. то је износило само 192 000 динара. Што се тиче обавеза, наша установа нема никаква дуговања а по основу средстава РФЗО, а у зависности од преноса средстава, на које не можемо да утичемо, све обавезе измирујемо у року од 45 дасна иако је законски рок 90 дана“.
Кажу да је цена успеха тежак рад, посвећеност послу и одлучност да победимо и дамо све од себе за задатак који нам је био у рукама. У току године на измаку у рукама смо имали бројне задатке, али и одлучност да их завршимо. Били смо посвећени, много смо радили и зато с поносом могу да кажем да смо постигли успех.
Годину на измаку обележиле су бројне значајне донације и реализовани пројекти о чему смо редовно обавештавали јавност.
И ове године смо приредили свечани коктел на којем смо, заједно са нашим сарадницима и пријатељима, прославили успехе Дома здравља Краљево уз очекивање да ће наредна 2023.година бити још успешнија на задовољство и запослених и корисника наших услуга.
Dir

 

Dom Zdravlja Kraljevo © 2020