Kalendar zdravlja

DOM ZDRAVLJA KRALJEVO: GODINA NA IZMAKU USPEŠNIJA OD PRETHODNE

Dom zdravlja Kraljevo je i u ovoj 2023. izuzetno dobro finansijski poslovao. U odnosu na redovna sredstva RFZO prema Domu zdravlja, ostvarili smo 22 635 000 dinara dodatnih sredstava zahvaljujući tome što smo kroz e fakture tj.usluge, opravdali sva sredstva RFZO. Ova dodatna sredstva smo realizovali kroz Anekse ugovora sa RFZO blagovremeno i bez zastoja, rekla je vd direktorke Doma zdravlja Kraljevo, msc.dr Mirjana Krčevinac i ističe:

„Prihod iz sopstvenih sredstava u 2023.godini je za 25 odsto veći u odnosu na prethodnu godinu, tako da smo u toku ove godine u okviru kapitalnih ulaganja ( nabavka vozila, medicinske i administrativne oreme) izdvojili blizu  3 000 000 dinara iz ovih pomenutih sredstava, a u 2022. to je iznosilo oko  1 250 000 dinara. Što se tiče obaveza, naša ustanova nema nikakva dugovanja a po osnovu sredstava RFZO, a u zavisnosti od prenosa sredstava, na koje ne možemo da utičemo, sve obaveze izmirujemo u roku od 45 dasna iako je zakonski rok 90 dana“.

Kažu da je zbližavanje početak, ostajanje zajedno napredak, a  sarađivanje uspeh. Dom zdravlja Kraljevo u 2023.godini bio je na putu stalnog napretka i uspeha, zahvaljujući zajedništvu, saradnji i međusobnoj dobroj komunikaciji. Kraj godine je i vreme kada se podsećamo šta smo sve uradili u 2023. Obeležile su je brojne aktivnosti i realizovani projekti o čemu smo redovno obaveštavali javnost.

I ove godine smo priredili svečani koktel na kojem smo, zajedno sa našim saradnicima i prijateljima, proslavili uspehe Doma zdravlja Kraljevo uz očekivanje da će naredna 2024.godina biti još uspešnija na zadovoljstvo i zaposlenih i korisnika naših usluga.

koktel

Dom Zdravlja Kraljevo © 2020