Kalendar zdravlja

ODBOJKAŠI „TEHNIČARA“ PAKETIĆIMA OBRADOVALI DECU U SLUŽBI ZA ZDRAVSTVENU ZAŠTITU DECE DOMU ZDRAVLJA

Odbojkaški klub „Tehničar“ iz Kraljeva i ove godine uoči praznika  obradovao je mališane koji su se, sa svojim roditeljima, zatekli u Službi za zdravstvenu zaštitut dece predškolskog i školskog uzrasta Doma zdravlja Kraljevo. Naime, članovi kluba na čelu sa Aleksandrom Daiševićem posetili su ovu službu i mališanima podelili novogodišnje paketiće.„Nije bavljenje sportom samo trenirati i igrati utakmice. Naš odbojkaški klub već godinama pokazuje da je društveno odgovorna sportska organizacija  i pretodnih godina samo pomagali službe u kojima se leče deca. Ove godine smo se odlučili za Službu za zdravstvenu zaštitu dece Doma zdravlja Kraljevo i nismo pogrešili jer smo ovde zatekli mnogo mališana. Bilo je i beba i možda su im ovo prvi paketići u životu. Nadamo se da smo im barem malo olakšali neke trenutke jer su se našli kod svojih pedijatara. Inače je ovo ideja naših najmlađaih članova kluba „Tehničar“, sve su sami organizovali i napravili 65 paketića, „kazao je direktor OK „Tehničar“, Aleksandar Daišević, dodajući da ovo sigurno
neće biti poslednja akcija.
Ponosna na to što je neko obradovao i mališane koji čekaju na red za pregled, istakla je načelnica dr Nataša Milenković, rekavši da je gest OK “Tehničar“ bio iznenađenje za ovu službu koju su oplemenili dečiji osmesi uprkos zdravstvenim tegobama.
„Ovakvi trenuci u vreme praznika, uoči Nove godine I Božića su oplemenjeni lepim akcijama namenjenim deci. Paketići su prelepi i zahvaljujemo se na ovom gestu kraljevačkom odbojkaškom klubu „Tehničar“, rekla je dr Milenković.
Uz svog direktora, Aleksandra Daiševića, mališanima su paketiće podelile i članice kluba Nikolina Radonjić i Tara Ivković.

ok ok 6 ok 5 ok 4 ok 3 ok 2

Dom Zdravlja Kraljevo © 2020