Kalendar zdravlja

USKORO POČINJE RENOVIRANJE AMBULANTE RIBNICA

Evropska investiciona banka obezbedila je oko 40 miliona dinara za rekonstrukciju ambulante Ribnica, a početak radova očekuje se za mesec dana. U međuvremenu, predstoji veliki posao preseljenja oko 9 000 zdravstvenih kartona, postojeće medicinske opreme itd. Kako je najavila direktorka Doma zdravlja Kraljevo, msc.dr Mirjana Krčevinac preseljenje počinje ovog vikenda i u narednih godinu dana, koliko će radovi trajati, ambulanta Ribnica radiće u zgradi Medicine rada, Cara Lazara 63 i to na 1. spratu, svakog radnog dana, u obe smene, od 7 do 20 časova i vikendom pre podne.

„ Međutim, dok ambulanta ne bude potpuno preseljena, u petak, 1. februara jedan tim iz Ribnice radiće posle podne u prostorijama Savetovališta za dijabetes, suteren Poliklinike. U subotu i nedelju, 2. i 3. februara, timovi će raditi pre podne u prostorijama ambulante Centar koja se nalazi u prizemlju zgrade Medicine rada. Molimo građane Ribnice i naše pacijente za razumevanje dok traje preseljenje, a mi ćemo svakako obezbediti nesmetano i kontinuirano pružanje zdravstvene zaštite“, rekla je direktorka Doma zdravlja na sastanku stručnih službi i konferenciji za novinare.

U novoj ambulanuti, kada bude završeno renoviranje, predviđen je i rad pedijatra jer se na teritoriji Mesne zajednice Ribnica nalaze 2 osnovne škole.

Ambulanta Ribnica ima 5 lekarskih timova.

01 07 06 05 02 04

Dom Zdravlja Kraljevo © 2014