Календар здравља

УСКОРО ПОЧИЊЕ РЕНОВИРАЊЕ АМБУЛАНТЕ РИБНИЦА

Европска инвестициона банка обезбедила је око 40 милиона динара за реконструкцију амбуланте Рибница, а почетак радова очекује се за месец дана. У међувремену, предстоји велики посао пресељења око 9 000 здравствених картона, постојеће медицинске опреме итд. Како је најавила директорка Дома здравља Краљево, мсц.др Мирјана Крчевинац пресељење почиње овог викенда и у наредних годину дана, колико ће радови трајати, амбуланта Рибница радиће у згради Медицине рада, Цара Лазара 63 и то на 1. спрату, сваког радног дана, у обе смене, од 7 до 20 часова и викендом пре подне.

„ Међутим, док амбуланта не буде потпуно пресељена, у петак, 1. фебруара један тим из Рибнице радиће после подне у просторијама Саветовалишта за дијабетес, сутерен Поликлинике. У суботу и недељу, 2. и 3. фебруара, тимови ће радити пре подне у просторијама амбуланте Центар која се налази у приземљу зграде Медицине рада. Молимо грађане Рибнице и наше пацијенте за разумевање док траје пресељење, а ми ћемо свакако обезбедити несметано и континуирано пружање здравствене заштите“, рекла је директорка Дома здравља на састанку стручних служби и конференцији за новинаре.

У новој амбуланути, када буде завршено реновирање, предвиђен је и рад педијатра јер се на територији Месне заједнице Рибница налазе 2 основне школе.

Амбуланта Рибница има 5 лекарских тимова.

01 07 06 05 02 04

Dom Zdravlja Kraljevo © 2014